2009-05-23

LinneLinne till storkillen.
Randigt tyg från Ohlssons tyger. Ljusblå muddväv.
Mönster Ottobre 2/2005. Storlek 116.
Det är en riktigt fin modell.
Coverstylen fick tuppjuck när jag skulle fålla tröjan,
så istället blev det kantband längst ner också.

Sonen blev så glad för linnet, så jag fick till och med en kram...
inte illa för att vara han! =)

13 kommentarer:

Jenny sa...

Så fint linne och roligt att mottagaren blev så glad!

Jag försökte mig på att sy ett randigt linne häromdagen, men jag slarvade vid tillklippningen så det blev snett...ja det slutade med att jag gjorde en mössa av tyget istället. Men det får bli ett nytt försök snart :-)

Busiga ungar sa...

Får man sån respons, då är dom nöjda.....Roligt att han tyckte om det. Jag tycker det är jättefint. Snyggt mönster!!

Errajka sa...

Jahahaa! Det var helt suvvä. Det lär nog blir syskonmatchning för min del... Skojeliskoj! Visst är det skoj att göra linnen, de kan ju börja användas snart :) Håller på med ett just nu, som jag tror kommer att blir tjusigt. Jag har hittat elastiska sömmar, tjohej! Finns så roliga saker på min gamla maskin, har nämligen hittat åt instruktionsboken. Men det lär inte blir något sytt fram till onsdag nästa vecka. Satt igår med examensarbetet och hipsvips försvann det, klåfingriga jag! Allt borta! Och jag ska redovisa nästa vecka... Hur det nu är möjligt :( Jag hoppas jag hinnerm, annars måste jag vänta till hösten. Nu ska jag fortsätta att återställa allt... Höres!

anna sa...

Underbart!!

Anna, Tvillingtand sa...

Jättefint! Kul när man får en kram också. Såg förresten att du har en Pfaff Creative Coverlock 4874. Vad tycker du om den? Jag står just och ska köpa en maskin och har fått lite sista-minuten-panik. Är den bra? Vad är det som är jobbigt med den?

Lina sa...

Jättesnygg!

Lilla NovaK sa...

Supercoolt linne!!

Johannah sa...

vad kuk att du skrev i min blogg så jag hittade din. vilka fina saker du gör, kitty jeansen är jätte fint gjorda!

Doris_Assar sa...

Snyggt!

Bente sa...

Hei og takk for besøk i bloggen min. :)

Har tittet gjennom hele bloggen din,og så mye flott du kreerer.

Madelene sa...

Jag håller med och förstår dig till fullo i ditt tankesätt. Det händer inte en själv, utan bara andra! Men en vacker dag så står man där och är helt oförberedd eftersom att det inte kunde hända en själv! Har man 3 friska barn så ska man vara tacksam ändå, och förstår dig när senaste bebben inte mådde bra i början. Nej, man får helt enkelt glädjas åt det man har och vara nöjd med det. Tror inte att det blir fler här heller! Detta missfal va jobbigt! Inte missfallet i sig, för det fanns en anledning att det blev ett missfall, så det sörjer jag inte så. Men att något va fel på barnet kan man ju känna va lite synd! Samtidigt känner jag stor tacksamhet att det blev missfall om det va något fel på barnet. Nästa gång kanske det inte blir ett missfall och barnet föds med fel (händer ju faktiskt andra) och då är resten av ens liv påverkat både för oss som föräldrar och övriga syskon till barnet.

Anna, Tvillingtand sa...

Kul att du skrev det om att tråden inte riktigt gått i. Precis samma sak gjorde jag första gången och ändrade trådspänning gång på gång =) Jag kom på det efter en halvtimme eller nåt.

Liten Kulla och Mas sa...

Hej, roligt att du hittade till min blogg och att vi båda kommer från Rättvik:-)Du gör jätte fina saker.