2009-07-09

Singoalla x3
Tycker att singoalla klänningar är en söt modell och ser enkel ut.
Tänkte att jag nu äntligen skulle ta och försöka mig på en.

På den första blev tyget i halsen väldigt knöligt, insåg att det var för att jag sydde på en remsa istället för att lägga på sömnsmån direkt, och var för lat för att klippa hack i sömmen. Dessutom drog jag nog ihop halsen lite väl mycket. Sydd i trikå.

Den andra tog jag av lite tyg på ärmarna, la på sömnsmån innan (för att slippa sy på en remsa i halsen). Denna drog jag nog också ihop lite mycket i halsen (går naturligtivs att ändra på om man inte var så lat =)). Kombinationen av singoalla modell och det här tyget gjorde att den blev ett nattlinne. Tunn trikå.

Den tredje sydde jag i bomullstyg. Drog inte ihop lika mycket i halsen. Blev ganska nöjd med den här. Inser att jag nog aldrig kommer att känna mig supernöjd över en singoalla, det är inte riktigt min modell.
Tycker att alla andras ser ut som det är mer tyg i halsen, blir mer rynkat vilket jag tycker är snyggt. Kanske är mer tyg på dessa modeller...

Alla är storlek 3 år.

Livebilder kommer.

11 kommentarer:

Madelene sa...

Jättefina klänningar!

Ja, hade det inte varit för molntyget hade det bara sett ut som vilken trasa som helst! :0) Men ser verkligen ut som tre helt olika sydda plagg när man har det på sig (på olika sätt) :0)

HanneLT sa...

Nydelige og unike kjoler :)

anna sa...

Underbara! Speciellt den nedersta :-)!!

Heilt spesiell sa...

Kjempesøte kjoler!

mamma i nord sa...

Så flotte de var alle tre.

SiriR sa...

Søt, søt og søt!!

Anna, Tvillingtand sa...

Dina singoallor var ju jättefina! Tycker visst att du ska fortsätta sy dem!
Jag har funderat på det där med en separat bloggwebshop, men så är jag rädd att folk kanske tycker det är oprofessionellt och inte vågar handla då? Eller tänker jag helt galet? Jag inbillar mig att man litar mer på en sajt om det är en "riktig" webshop?

fru-jansen sa...

Flotte kjoler!
Gleder meg til live-bilder ;o)
Og tusen-takk for super-hyggelige kommentarer på bloggen min. Har tatt meg en runde hos deg og her var det jo masse fint å se på!

Madelene sa...

Nja, en del...men har man skinnsäten som jag så har man tur! ;0) Då är det inte så väääldans mycket textil! :0)

e.ko sa...

så fina!
gillar skarpt den sista varianten;)
**erika

Fangoria sa...

Tycker alla var jättefina och att du definitivt ska fortsätta sy dem!