2009-03-29

Jag har blivit utmanad...

...av MADE BY ME. För allra första gången, jag är alldeles till mig här. Som tur var kunde jag till och med ta det fotot som var meningen, inga pinsamheter där =)

Man ska välja det 6:e fotot, i den 6:e mappen på sin dator, publicera den i sin blogg och skriva en förklaring till bilden.Sen ska man bjuda in 6 st andra att delta i utmaningen och länka till dem.

Det var riktigt svårt att få ihop 6 stycken personer, de allra flesta verkar redan ha blivit utmanad med denna utmaning, plus att jag är ju så ny här i bloggvärlden. Men jag tror att jag lyckades hitta 6 outmanade.
Denna bild togs sommaren 2008. Den är tagen på vår balkong och solen skiner visst för fullt, så barnen är tvungna att gömma sig under ett parasoll. Med på bilden är mina två äldsta barn. Sonen har som vana att inte kunna se helt "normal" ut när man tar kort. Blir alltid en tunga eller annat. =)

Dessa personer utmanar jag:

Näbbgädda

Alfies lilla inspirationsblogg!

Delmo

Krimskrams

WilleBus

Busiga ungar

6 kommentarer:

Madelene sa...

Man längtar verkligen till sommaren när man ser den bilden :0)Och inte alltid man blir glad när man är tvungen att ta en bild bara på måfå så där :0) Kan ju som sagt vara en hel del pinsamheter man har i bildväg! :0)

Jenny sa...

Åh så roligt! Jag har inte fått den här utmaningen innan, men sett den i andras bloggar :-) Jag tror jag minskar antalet jag själv utmanar till 3 andra bloggare för det är som sagt svårt att hitta 6 stycken! Min bild dyker upp i bloggen strax.

Errajka sa...

Jaa, det där med bidrag får jag nog vänta med... Men jag ska beställa någon gång i alla fall, är riktigt sugen... Men självklar hör jag av mig när det skall ske :) Så skoj att jag tog ur tummen ut arslet och hälsade på, det är ett under! Dessutom blev vi ju bjudna på fika även om jag sagt innan vi åkte att ni redan ätit upp tårtan. Glatt överraskade, tack och bock!

Busiga ungar sa...

Klart man måste anta denna utmaning...Kommer strax upp på bloggen...Ha det bra:)

Alfie sa...

Nu har jag antagit utmaningen, hade inte fått den förut, men sett i de flesta andra bloggar. Problemet var att hitta någon som INTE fått utmaningen förut, så jag fick skära ner det till 3 andra bloggare. :-)

Så fina kläder du syr!

angelmax sa...

Hej tack för inlägget om överblicken över min blogg jag är inte nöjd med hur det är nu jag skulle gärna vilja ha det på ett annat sätt men har inte haft tid att lära mig hur man gör eller att faktiskt göra nått åt det. Vill gärna veta hur man gör om man vill ha olika etiketter för olika saker som man länkar till alltså haklappar, byxor mm jag tror du fattar hur jag menar kan du lära mig det vore jag jätte tacksam. Ska anta din utmaning snart ska bara få undan allt annat som ligger och väntar :) !